×

Novinky

Pokémon GO

Anime Titulky

Poképedie

Web

< návrat zpět

Pokémon GO


Téma: Scanování pokestopů rss

Zaslal/a icon 6.11.2022 11:17

Asi tak dva týdny zpět mi začalo stávkovat scanování pokestopů. Když jsem od pokestopu dostatečně daleko, mám ve field reaserch normálně k dispozici tlačítko na scanování (ale jsem daleko, tak nemohu scanovat). Jakmile se trochu přiblížím k pokestopu, tlačítko na scanování prostě zmizí a nelze pokestop oscanovat. Potkal se někdo s tímto problémem?

Zaslat odpověď >

icon #014914
koca2000
Přiznám se, že Niantic mě zatím nedokázal motivovat k tomu, abych skenoval PokéStopy, takže jsem tento problém nezaznamenal.

Zkoušel jsem k tomu něco hledat. Niantic problém neregistruje a na internetu jsem našel jen jednu zmíňku o podobném problému, kde nebylo žádné jednoznačné řešení. Někomu se to prý stalo, když několikrát po sobě skenoval jeden PokéStop. Musel naskenovat jiný a pak to zase šlo. Někdo jiný zase tvrdil, že některé PokéStopy mu prostě naskenovat nejdou a jiné zase ano. Jinými slovy, asi tam je nějaký bug, ale nikdo to moc neřeší.
icon #014920
avatar
S jedním odkazem na webu jsem se potkal taky, asi s tím stejným, jelikož z toho nic smysluplného nevypadlo. Zkoušel jsem i nejeden pokestop, který byl pro mne zcela nový (když jsem ze Vsetína zajel do Brna) a chovalo se to všude stejně. Zbývá snad už jen přeinstalovat hru v mobilu. Každopádně dík za informaci.
icon #015175
avatar
Zdravím, mě již od spuštění této možnosti nějak hapruje. Myslím, že možná úplně na začátku mi to šlo, ale teď nejsem vůbec schopná, jak pokestopy tak ní třeba jak máte úkoly oscenuj něco, tak mi to nejde. Foťák mám normálně v aplikaci povolen (jde mi fotit budyho i ar). Tak nevím, zatím mě to, krom těch daily úkolů, nějak neomezuje, tak víc neřeším. 10
icon #015240
avatar
Na skenování pokéstopů jsem ve hře narazil, ale můj mobil mě to vůbec nenabízí. Nebo můj profil. Přitom u syna s horším mobilem jsem viděl, že mu to něco takového nabízí, přitom jeho to teda nenzajímá (je mu 8)
icon #015404
avatar
tak už jsem zjistil, že je to tím, že můj mobil nepodporuje e kompas, případně nějaké verze gyroskopu, či co. Takže appka pak nedokáže přesně zjistit polohu a natočení mobilu potřebnou pro přesné určení toho AR Scanu. :(
Což je dost naprd, protože jsem se dočetl, že je to potřeba i pro zvyšování úrovně pokéstopu na následný gym.
icon #015406
koca2000
To by mohlo vysvětlovat, proč s tím tolik lidí má problém. Z nějakého důvodu má gyroskop jen dost omezené množství mobilů (nebo to tak alespoň bylo, když jsem se tím naposledy zabýval).
icon #015673
avatar
Já narazila na jiný problém. Při pokusu o skenování Pokéstopu mi to zahlásí, že je to příliš tmavé, přitom se ale ani nezobrazi obraz toho, co chci skenovat - je tam buď černá obrazovka s textem nebo se ukáže záběr na "poslední" místo, které foťák "viděl", místo kde jsem byla třeba před hodinou. Přestože je slunečný den - Too dark. Ensure your camera is unobstructed and there is a adequate lihting. Můj telefon je v seznamu kompatibilních telefonů a je nový (Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G), přesto se mi povede naskenovat tak 1 z 20 pokusů. Bohužel mi to neustále vyskakuje v úkolech a já to musím mazat, přitom bych skenovala ráda. Manžel má mnohem starší telefon a rozhodně horší model (Xiaomi Redmi Note 7) a skenuje bez problému. Kdyby měl někdo nápad, co je špatně, ocením každou radu.
icon #015686
avatar
Teď mě trochu mrzí, že jsem si ten Xiaomi nepořídil. Měl jsem ho ve velmi úzkém výběru, ale pak mě žena chtěla překvapit a sama mi vybrala Motorolu, která tyhle funkce nemá... jenže to celé proběhlo týden předtím, než jsme objevili PoGo :D